Terve taas kaikille!

Pikkuisen on taas päässyt unohtumaan tämän blogin kirjoittelu tässä kaikkien muiden kiireiden ohella. Nytkin sen itseasiassa muistin, koska joku oli sanonut siitä Talkon jäsentyytyväisyyskyselyssä. Kysely on jo päättynyt ja tuloksia analysoidaan. Seuraukset näkyvät  toivottavasti jo ensi syksynä.

Kaikenlaista on ehtinyt jo tapahtua tässä kevään aikana, huomattavimpana ehkä viime viikolla ollut Vappu. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsi osallistumaan HELGAn 8 päivän Vappuun. Itse en pystynyt osallistumaan juhlintaan kuin vain kolmena päivänä. Yritänpä ensi vuonna taas uudestaan. Sainpahan ainakin haalarit kastettua Haalarinkastajaisissa vihdoinkin. Muuten Vapusta taidettiin selvitä ihan kunnialla. Itse en ainakaan ole kuullut mitään mieltä järkyttävää, mutta tarinoita voi laittaa vaikka tuonne blogin kommentteihin, niin voin julkaista niitä sitten Talkon Facebookissa. Nimettömänä tietenkin.

Jokatapauksessa kevätlukukausi alkaa olla lopuillaan ja kaikki varmasti odottavat jo kesäloman alkua suurella innolla Tämän viimeisein kahden viikon aikana todennäköisesti tehdään enemmän koulutöitä kuin viimeisen kahden kuukauden aikana. En taida olla ainoa, jolla nuo koulutyöt tuppaavat kasaantumaan viimeisille viikoille. No, on niistä aina ennenkin selvitty

Noin viikko koulun loppumisen jälkeen järjestetään TALKO'S SUMMER BANG 2 VACATION @ VIKING LINE XPRS 28.5.2011. Siellä juhlitaan koulun loppumista ja loman alkua  Toivottavasti kaikki halukkaat pääsevät mukaan tällä kertaa (ikäraja 21v.)  Itse ainakin lähden, kun en ole vielä liian monella risteilyllä tänä keväänä käynyt.

Lopuksi vielä kaikille Talkon jäsenille tiedoksi, että tänä keväänä on vielä tulossa Talkon kevätkokous joka on avoin kaikille jäsenille. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Kokouksen sisällöstä ja ajankohdasta tiedotetaan kyllä kaikille hyvissä ajoin.

Taidanpa tästä lähteä tekemään kevään viimeisiä raportteja... tai nukkumaan Onnea kaikille viimeisiin tentteihin ja nähdään ensi syksynä uusinnoissa