Harvinaisen aurinkoista marraskuun päivää kaikille!

Talkon vuosijuhlia vietettiin viime viikon perjantaina Aava juhlahuoneistoissa. Teini-ikäistä Talkoa juhlittiin erinomaisen ruuan, juoman, laulujen ja upeasti pukeutuneiden vieraiden merkeissä. Iltaa jatkettiin ravintola Helmessä, jossa kävi soittamassa myös livemuusikko. Kiitos kaikille osallistujille ja lahjojen antajille, sekä tietenkin kaikille hallitustovereille, jotka järjestivät näin maukkaat kekkerit!

Vuosijuhlia on tänä syksynä järjestetty runsain mitoin myös muiden yhdistysten puolesta. Tänä perjantaina Talkon hallituksesta osallistuttiin sekä Hattaran että Sturen juhliin. Itse viimeksi mainituissa vierailleena voin kertoa, että osataan sitä Vallilassakin järjestää juhlia. Kiitos mukavasta illasta!

Huomenna alkaa jälleen uusi viikko ja Talkolla on taas menoa ja melskettä. Tiistaina järjestetään Talkon sääntömääräinen syyskokous klo 17.30, johon kaikki jäsenet ovat erittäin lämpimästi tervetulleita. Kokouksessa valitaan myös ensi vuoden hallitus, joten mikäli moinen kiinnostaa, ovat nyt hakemuksen jättämisen viimeiset hetket käsillä! Ensi viikolla on myös lähtö fuksiristeilylle, jonka teemana on tällä kertaa Havaiji.

Hieman samalla teemalla biletetään 1.12. kun Talko järjestää Beach Partyt Tigerissä. Eiköhän siinä sitkeinkin kaamosmasennus joudu väistymään, kun Talko tuo kesän talven keskelle. Tarkemmat tiedot pippaloista voit katsoa bileiden Facebook-eventistä.

Ei muuta kuin mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, syyskokouksessa nähdään!