Mitä olisi opiskelijan viikko ilman bileitä?

Sitä ei Talkon jäsenen onneksi tarvitse tietää! Siitä pitää huolen tällä viikolla Talkon ja UIO:n yhteistyössä järjestämät Maljannostajaiset eli Maljikset, jotka pidetään keskiviikkona Fredan Tivolissa. Liput maksavat ennakkoon 2,5 euroa ja ovelta 4. Haalarimerkkejä on tarjolla 300 ensimmäiselle virallisen The Maljan ostaneelle, joten kannattaa olla ajoissa paikalla. Lue lisää Facebookista.

Vielä on viime hetket aikaa ilmoittautua myös Talkon vuosijuhlaan. Jos haluat nähdä opiskelutoverisi hienommissa vermeissä kuin haalareissa ja maistella muutakin kuin ööliä, on tämä juhla suunnattu juuri sinulle. Vuosijuhla järjestetään Aava Juhlahuoneistoissa 29. lokakuuta. Illalliskortin hinta on 36 euroa Talkon jäsenille ja muille 42. Menu ja muu lisäinfo tästäkin löytyy naamakirjasta.

Haaga-Heliassa alkaa tämän viikon jälkeen intensiiviviikko ja sitten päästään jo 5. periodin kimppuun. Kohtapuoleen olisikin hyvä jo tarkastella tulevien kurssien oppimateriaalivaatimuksia. Editan kirjatilaukset hoidetaan siis Talkon toimistolta aina periodin kahden ensimmäisen viikon aikana. Kannattaa muistaa hoitaa homma ajoissa, niin saa kirjat opiskelijaystävälliseen -25% alennushintaan!

Vuosi hupenee hurjaa vauhtia ja kohta on tämäkin paikka vapaana. Jos hallitustoiminta kiinnostaa, on kaikilla asiasta innostuneilla talkolaisilla mahdollisuus hakea Talkon hallitukseen vuodelle 2011. Ei kun hakemusta kirjoittamaan ja kohta se saatat olla sinä, joka tätä blogia naputtelee! :)