No mutta hyvää iltaa!

Syksy on täällä ja koulu jälleen pyörähtänyt käyntiin. Talkon hallitus painaa taas hommaa täydellä höyryllä ja vastapainoksi juhlii välillä riehakkaasti.

Heti ensimmäisellä viikollahan järjestettiin Back2Business-megakekkerit Apollossa. Väkeä saapui paikalle tungokseen saakka ja meininki oli tuttuun tapaan erinomainen. Paikalle pyydetyt Brandon ja Singmark vetivät myöskin odotetun hienon keikan. Ensi vuonna hallituksen pitää varmaan harkita suuremman tilan hankkimista, mikäli juhlakansan määrä kasvaa vuosittain tähän tahtiin!


Fuksiaisissa teemana tällä kertaa oli tulevaisuus ja kiertävät ryhmät olivat panostaneet kiitettävästi jälleen asuihin. Liikenteessä näkyi monenlaista blue screeniä, hopeaista asukokonaisuutta, valomiekkaa ja terminaattorimaisia kasvomaalauksia. Talkon rastilla harjoitettiin haastavaa anti-limboa, eli tarkoituksena oli ylittää naru tyylillä. (Jonkun avaimet muutes löytyivät nurmikolta, kiinnostuneet voivat kysellä Talkon toimistolta.) Ilta jatkui Huumassa, jossa julistettiin myös voittajaksi yksi assien joukkueista.

Bilekuvia on nähtävillä ainakin osoitteessa www.lennu.net.

Tässä kuussa on muutes tuloillaan Talkon China-sitsit, joita ei kannata jättää väliin. Jäsenille hinta on 20 euroa, muille 25. Jos sitsit eivät kerro mitään, voi lisätietoa lukaista vaikkapa täältä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Sitsit. Ilmoittautuminen on jo käynnissä, joten ei kun nimeä listaan. Ilmoittaumislistan linkkikin onkin jo valmiiksi tässä: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGRwZkpVMW5WanBIME9MQ2pZbTF0eUE6MQ#gid=0  Tapahtuma löytyy totta kai myös Facebookista.


Virallisemmalla puolella Talkon uutuuksia tänä syksynä on Editan kirja-ale. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Talkon toimistolta tilattuna jäsenet saavat Editan oppikirjoista 25 %:n alennuksen! Ei kehnompi diili, kirjat kun ovat tunnetusti melko korkean hintaisia. Tilauksia laitetaan eteenpäin aina periodien vaihtuessa, joten kannattaa pitää etu mielessä. Lisätietoa tästäkin asiasta saa Talkon toimistolta päivystysaikoina.


Tämänpäiväisessä kokouksessa istuttiin taas reilut pari tuntia ja ideoitiin vaikka mitä hienoa! Tulossa on mieletön syksy ja talvi. Kannattaa seurailla sähköpostiin tipahtelevaa Talko Newsiä sekä tätä blogia.


Opiskelun iloa kaikille Talkolaisille ja vähän muillekin ainejärjestöjen edustajille ;)