Hyvää sunnuntaita kaikille uusille ja vanhoille talkolaisille!

Vuoden vaihtuessa on myös vastuu tämän blogin kirjoittamisesta siirtynyt viime vuoden Murrelta, Emmiltä, uudelle Murrelle eli minulle. Tähän Talkon blogiin kirjoittelee siis Talkon uusi Murre, Kalle. Ne, jotka eivät vielä tienneet, niin tämän blogin tarkoituksena on kertoa Talkon ja sen hallituksen toiminnasta joka viikko. Eli pyrin kertomaan täällä enemmän tai vähemmän tärkeistä tapahtumista sekä antamaan vähän sisäpiirin tietoa siitä, mitä kellarin toimistolla oikein tapahtuu . Myös hallituksen muilla jäsenillä on mahdollisuus kirjoitella tänne.

Vuosi 2011 on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Uutta vuotta on juhlittu ja siitä selvittiin enemmän tai vähemmän kunnialla, jälleen kerran. Nii ja jos näitte sitä rekkaa ,joka ajoi mun yli uutenavuotena, niin ilmoitelkaa. Ainakin fiilis oli kuin yliajetulla seuraavana aamuna... Mutta asiaan. Talkon vanha hallitus saatiin kaadettua, vaikka en itse päässytkään paikalle olemaan osana tätä jokavuotista perinnettä. Muiden hallituslaisten ilmeistä päätellen tavoitteisiin kuitenkin päästiin . Talkon uusi hallitus onkin päässyt aloittamaan toimintansa. Tänä vuonna pyrimme yhä enemmän tukemaan jäseniämme ja tuomaan yhä enemmän viihdettä kaikille. Eli tarjolla on yhä suurempia ja parempia bileitä sekä enemmän etuja jäsenille.

Orientaatioviikko on jo takana ja ensi viikolla aloitetaan kunnolla uusi lukukausi. Ensi viikolla pidetään myös vuoden ensimmäiset bileet lukukauden alun kunniaksi. Kyseessä on tietenkin Back2Business-bileet lauantaina The Circuksessa. Esiintymässä Brädi. Eli nyt kaikki nopeasti ostamaan ennakkolippuja Pasilan lipunmyyntipisteestä heti maanantaina. Ennakkolipulla saa juomatarjouksia, joten illasta selviää helposti opiskelijabudjetilla. Itse pyrin saapumaan paikalle heti, kun etkoilta ehdin.

Lopuksi vielä kaikille tiedoksi, että jokainen kuukauden ensimmäinen Talkon hallituksen kokous on avoin jäsenille. Tällainen kokous pidetään ensimmäisen kerran helmikuussa. Tarkempi aika ja paikka TBA. Eli kaikki, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten päätöksenteko yhdistyksemme sisällä tapahtuu, voivat nyt itse tulla sitä seuraamaan paikanpäälle.

Tässä kaikki tällä kertaa. Tulkaa moikkaamaan toimistolle ja toivottavasti nähdään ensi lauantaina!