Kukkuu!

Kesäkuu on pyörähtänyt käyntiin ja talkolaiset kirmanneet kesälaitumille, tai onnekkaimmat kesätöihin. Murre on pannut merkille töiden vähäisen määrän tänä vuonna ja on itsekin ns. palkattomalla kesälomalla toistaiseksi. Toivottavasti suurimmalle osalle on kuitenkin löytynyt duuni, tai kiinnostavia kesäkursseja. Ja jos vielä ei ole tärpännyt, niin sinnikästä hakemista kannattaa jatkaa, sillä avoimia paikkoja ilmestyy edelleen! :)

Maanantaina 7.6. järjestettiin Kaikki valmistuu-seminaari Suomenlinnassa, johon lähti Talkoa edustamaan rahastonhoitajamme/SoPomme Hoitsu. Paikalla oli noin kymmenen ihmistä. Työryhmä pohti päivän aikana miten Haaga-Helian tradenomiopiskelijat valmistuisivat ajallaan, tietäisivät suuntautumisensa ja opiskelisivat tarkoituksenmukasesti. Seminaarissa mietittiin miten asioita voidaan kehittää koulussamme erityisesti opinto-ohjauksen näkökulmasta. Keskeisiä teemoja olivat tradenomi-identiteetti, yhteistyö alumnien kanssa (= jo valmistuneet, jotka ovat mukana vapaaehtoisessa alumni-toiminnassa) sekä opiskelijoiden ja työelämän mielipiteiden huomiointi paremmin jatkossa. Seminaari oli onnistunut ja Hoitsu hoiti homman hienosti!

Eilen illalla hallitus kerääntyi koululle kokoukseen, jossa vierähti jälleen kaksi tuntia. Tekemistä riittää kesänkin aikana, ennen kuin uudet fuksit aloittavat koulun syksyllä. Myös tulevien bileiden päivämääriä suunniteltiin ja Talkolla on tuttuun tapaan tulossa mukavan tapahtumarikas syksy! :)

Sitä ennen kuitenkin Talko toivottaa kaikille oikein mukavaa kesää, millä tavalla sitä itse kukin sitten viettääkään! :)