Heipparallaa!

Murrepa se täällä toimistolla taas lymyää, kun muut kunnolliset hallituslaiset istuvat YTY-kokouksessa. Näytti olevan myyntiläisiä ainakin ensimmäisessä rykäyksessä ihan mukava määrä, hyvä homma! Tuli aivan vastustamaton tarve kirjoitella blogia, kun pitäisi lähteä kotiin lukemaan Kilpailustrategioiden tenttiin.

Aamulla pidettiin siis hallituksen kokous, jonka sisällöstä ei sen enempää. Pakko kuitenkin mainita, että saatiin maistella aikaisemmassa kokouksessa puhelimensa päälle jättäneen KulLin pullia, olipa hyvää! Sinne meni Murren vähäkalorinen päivä, jota kestikin ennätyksellisen surkeat 2 tuntia! Mutta olihan se sen arvoista. Allekirjoittanutta muistuteltiin tekemään viimein ajan tasalla oleva merkkihinnasto. Tässä se sitten on:

Merkkihinnasto 2010                
      Jäsen   Muut      
Talko (Haaga-Helia)     2 €   3 €      
Talko (Helia)     1 €   1 €   5 € / 7 kpl
T-alko     2 €   3 €      
Kustanne     2 €   3 €      
Kustanne pisara     2 €   3 €      
Tukholma-syndrooma     2,50 €   3,50 €      
Trol-merkit     1,50 €   2 €      
Tradenomivappu     1,50 €   2 €      
Peruspinssi     1 €   1,50 €      
Pinssi omasta kuvasta     1,50 €   2 €      

 

Talkon pinssikonekin on nyt siis korjattu ja pohjia tilattu, joten voidaan alkaa taas painohommiin. Pää pursuilee jo huonoja ideoita, muahahahaa! Jos jollain on joku oikeasti hyvä ajatus, niin otetaan vastaan enemmän kuin mielellään :) Yksi hieno "I my haalarit" taitaa olla jo myynnissä.

 

Nyt tämä täti kaikkoaa toimistolta. Niitä luvattuja vappukuvia tulee kyllä, ei hätää. Tässä maistiaisiksi yksi ryhmäkuva, jossa Murre, Kopo, Tiedottaja ja alkuvuoden Kopo ovat jo päässeet tämän työväenjuhlan tunnelmaan.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!