Terve Talkon jäsenet

Viime kerrasta, kun tänne kirjoittelin, onkin jo kulunut yli kuukausi. No ei voi mitään. Nyt on sitten enemmän kerrottavaa.

Helmikuu oli hyvin kiireinen, ainakin itselleni, vaikka en tehnyt kuin yhden koulutehtävän.  Kävimme yhdessä Talkon tiedottajan Essin ja vpj. Lauran kanssa Turussa tervehtimässä ystäviämme Tradelaisia. Tradehan on Turun tradenomien ainejärjestö ja Talkon ystävyysjärjestö. Tässä kohtaa on pakko kertoa, että turkulaiset ovat paljon hauskempaa seuraa kuin olin tiennyt. 24 tuntia, jotka olimme Turussa, käytettiin tehokkaasti minigolfia pelaten, saunoen ja syöden ja juoden sekä Turkua kiertäen. Saattoi siinä viinapullo tai pari mennä päivän aikana. En ole ihan varma... muistini ei ole kovin tarkka tuosta ajasta.  Tuliaisina Helsinkiin toin flunssan, joka ei tähänkää päivään ole vielä täysin luovuttanut.

Viikko Turun vierailun jälkeen lähdin yksin edustamaan Talkoa Jookoskookos.com:n järkkäämälle Pirates of Slovakia -matkalle. Olin 38 asteen kuumeessa. Kuumetta kesti koko bussimatkan Virosta Slovakiaan. Tästäkään ajasta minulla ei ole kovin tarkkoja muistikuvia...  Muuten matka oli ihan onnistunut. Pääsin jopa Jasna -vuoren rinteisiin lautailemaan kahtena päivänä. Paikallisesta yöelämästä ei ole kauheasti kerrottavaa ( ... muisti selkeästi heikentynyt näin vanhalla iällä...), muuta kuin, että alkoholi on huomattavasti halvempaa siellä kuin Suomessa.

Viime viikonloppuna oli kauan odotettu Talkon Fuksiristeily, Hollywood -teemalla. Risteily sujui aika pitkälti odotusten mukaisesti. Puoli tuntia satamasta lähdön jälkeen laivapoliisi kävi valittamassa melusta ja hyteissä juomisesta. Perinteisesti joku laattasi ja sammui siinä yhdeksän aikaan ensimmäisenä iltana.  Risteilyllä oli myös Talkon järkkäämää ohjelmaa, kaikenlaista sekoilua, hiukan normaalia enemmän draamaa sekä sek... eiku, siis sekoilua niin.  Omasta mielestäni risteily oli onnistunut ja toivottavasti kaikilla oli hauskaa ja kenellekään ei jäänyt kovin huono olo. Taidanpa lähteä taas uudestaan ensi syksynä.

Taidanpa nyt lopetella tältä kertaa ja mennä myymään lippuja tämän illan bileisiin eli The Venetian Masquerade, jotka pidetään Virgin Oil:ssa. Nähdään siellä, mutta älkää tulko juttelemaan, koska ääneni on kokonaan mennyt... ainakin HotHot -sitsien jälkeen.