Heipä hei parahin lukija!

On jälleen koittanut se aika viikosta, kun maanantai, tuo viheliäs pikku ystävämme on saapunut luoksemme. Eilenhän juhlittiin äitienpäivää. Talkolaiset haluavat onnitella äitejään upeasta suorituksesta! Eipä satu monen kohdalle synnyttää maailmaan jotain näin nerokasta ja upeaa. Onnea myös Atkinsilaisten äideille - ja parempaa onnea ensi kerralla! ;D

PJ ja KulLi osallistuivat viikonloppuna TRAP:iin, eli Pohjois-Suomen Tradenomipäiville Rovaniemellä, jossa meno oli ollut ilmeisen viihdyttävää. Paikalla oli ollut Helsingin edustajien lisäksi opiskelijoita ainakin Rovaniemeltä, Oulusta ja Raahesta. Esiintymässä oli ollut erinomainen Stalingrad Cowgirls. Näin sitä on taas verkostoiduttu, kohotettu tradenomi-identiteettiä ja tuoppia onnistuneesti. Hyvä pojat!

Meno toimistolla on ollut jälleen vähintäänkin arveluttavaa. Youtube on tarjonnut meille niin Kikan, Kaija Koon kuin Kirkankin sulosointuja. Tenttikauden ollessa pahimmillaan, ollaan myös opiskeltu hieman Bejeweledin pelaamisen ohella. Tänään on myös tapahtunut mullistava asia: Lauran Facebook-statusta ei ole mällätty kertaakaan :O Toimistollahan vallitsee kepposten kulttuuri ja avoinaiset Facebook-sivustot ovat vapaata riistaa. Statusten perusteella voisi kuvitella hallituksen jäsenien olevia paitsi kiimaisia, myös innokkaita kakkaajia. Huumorin taso saavuttaa täällä kovin usein pohjan ja vetää joskus jopa miinuksen puolelle. Mutta kuka ei naura kakkavitseille, teeskentelee!

Puoli neljältä vakavoidumme taas hetkeksi ja vetäydymme kokoustamaan johonkin tyhjään luokkaan. Kevät alkaa olla jo pulkassa, mutta työ ei lopu. Illalla sitten kaikki yhes koos kannustamaan Suomea Saksaa vastaan lätkässä!