Erinomaista alkanutta viikkoa kaikille!

Tällä viikolla on taas säpinää vaikka muille jakaa. Ensimmäisenä kerrottakoon Talkon omasta liikuntasalivuorosta, joka on varattu joka keskiviikolle klo 16 -17.30. Jokainen talkolainen on tervetullut osallistumaan vaihteleviin pallopeleihin. Ensimmäinen kerta on jo tällä viikolla, eli nyt verkkarit kassiin ja hankkimaan hiki pintaan!

Torstaina 30. päivä ovat vuorossa taas YTY-kokoukset. Myynnin opiskelijat pääsevät kertomaan kokemuksiaan, mielipiteitään ja kehitysehdotuksiaan klo 13-14, Helin ja Hellin vuoro on  14-15 ja englanninkielellä opiskelevien klo 15-16. Mikäli jokin asia vaikkapa opetuksessa kaihertaa mieltä, on tässä oiva tilaisuus päästä avaumaan asiasta ja vaikuttaa asioihin. Kokoukset pidetään luokassa 6203.

Myös juhlia on tietysti taas luvassa ja seuraavana tanssilattiaa pääsee tamppaamaan Maljannostajaisissa, jotka Talko ja UIO järjestävät yhteistyössä 13.10.2010. Paikka on upea Fredan Tivoli ja liput ennakkoon vain 2,5 euroa (ovelta 4 €).

Viime viikolla Lukko otti yllätysvoiton Jokereista ja marraskuussa saadaan nähdä miten narreille käy Ilvestä vastaan. Lippuja on jälleen saatavilla Talkon toimistolta jäsenhintaan 8 euroa.

Paljon puhuttu fuksiristeilykin lähestyy. Ensi kuun 11. päivä lähdetään yhdessä vesille ja keinutaan siellä aina 13. päivään saakka. Jokainen fuksi merkitköön nyt päivämäärät kalenteriinsa, ilmoittautuminen alkaa pian. Risteilyhän on perinteisesti ollut fukseille täysin maksuton ja bileet hillittömän riehakkaat.

Siinäpä päällimmäisenä mieleen tulevat tällä kertaa. Päivityksiä luvassa jälleen pian :)