Huomenna on se päivä, kun Talko tuo kesän paukkupakkasten keskelle! Kauan odotetut ja paljon puhutut Beach Partyt täyttävät Tigerin illalla biitsimeiningillä! Luvassa on riehakasta menoa kuin Ibizalla ikään. Musiikista pitävät huolen K-System ja DJ Leo Lotsaless. Kuvauksesta huolehtii lennu.net. Ennareita on saatavana vielä huomenna 3 euron hintaan, eikä ilman jäämisestä tarvitse huolestua, sillä oveltakin voi lunastaa itsensä femmalla sisään! Kesäkuteet niskaan ja kaikki mukaan bileisiin! Lue lisää Facebookista!

Beach Partyt ovat siinäkin mielessä merkittävä juhla, että ne ovat Talkon hallituksen 2010 järjestämät viimeiset suuret bileet. Hallitus vuodelle 2011 on valittu ja valta siirtyy vuoden vaiheessa uusiin käsiin. Vanhoja konkareitakin uudesta kokoonpanosta toki löytyy. Puheenjohtajan nuijaan tarttuu jo toista kertaa hallitukseen valittu Sanna Law ja nykyisen hallituksen kolme jäsentä jatkavat työtään kellarin pienessä kopissa. Tarkemmin vuoden 2011 hallitus esitellään blogissakin myöhemmin. Onnea kaikille uusille hallituslaisille! 

Tuore Kustanteen numero saapui painosta tänään. Niitä on saatavilla pitkin Pasilan toimipistettä. Tälläkin kertaa lehti sisältää niin vakavampaa asiaa kuin kevyttä viihdettäkin. Nappa omasi mukaan, niin opit esimerkiksi kuinka tulla oman elämäsi intiaanipäälliköksi ja kuinka säästät joululahjakuluissa!

Säästyneillä rahoilla voikin sitten ostaa huomenna tuopin jos toisenkin Beach Partyissä! Siellä nähdään! :)