Sinne hujahti taas yksi viikko, joka oli täynnä Talkontäyteistä toimintaa. Raahen tradenomiopiskelijat saapuivat Helsinkiin vastavierailulle torstaina ja pelmahtivat toimistolle puolen päivän aikaan Aloe Vera-pulloineen. Iltapäivällä kävimme joukolla Kaisaniemen puistossa nauttimassa aurinkoisesta päivästä ja illalla siirryimme Coloradoon syömään. Talkolaisten ja Raatolaisten lisäksi paikalla oli myös Trollin edustaja. Ravintolasta lähdimme laulamaan karaokea ja myöhemmin toiseen paikalliseen anniskeluravintolaan valloittamaan tanssilattia.

Perjantaina oli vuorossa osallistuminen Hattaran järjestämiin Malmin olympialaisiin, joista Talkon ja Raaton yhdistetty joukkue nappasi hienosti kolmannen sijan. Lisäksi PJ:mme Raimo taisi pokata itselleen myös palkinnon henkilökohtaisista ansioistaan. Ilta jatkui jälleen keskustassa, jossa Rami sekä Ville ilahduttivat (?) muita eesti keelen taidoillaan. Se o värsti!

Lauantaina olivat vuorossa odotetut Talkon kevätjuhlat Munkkiniemen rannassa. Juhla onnistui varsin hyvin. Grilli oli koko ajan kuumana ja tarjolla yllin kyllin ruokaa, kuten makkaraa, maissia, vesimeloonia ja vaahtokarkkeja. Kyytipojaksi oli varattu tottakai iso tonkka Talkoholia. Heiteltiin frisbeetä, pelattiin lentistä ja otettiin mölkkykisa. Lisäksi Talkon aktiivisimpia aktiiveja palkittiin kunniakirjoin ja risteilylahjakortein. Ne jotka eivät olleet paikalla palkintoa noutamassa saavat varmasti ilmoituksen sähköpostiin ja voivat hakea omansa toimistolta.

Toimistolla kannattaisi vielä ennen kesää käväistä muidenkin Talkolaisten, sillä vielä ehtii hyvin ostaa kesäksi edullisia leffalippuja. Talkon jäsenillehän ne maksavat vain 7 euroa! Ja vaikka koulun ovet sulkeutuvat kesäksi, niin Talko ei koskaan nuku.. Mutta siitä sitten lisää taas myöhemmin! :)