Ihanaa maanantaita kaikille! :)

Täällä upouuteen Talkon blogiin kirjoittelee rakas Murrenne Emmi. Blogi on nyt viimein saatu perustettua ja luvassa on päivitystä enemmän ja vähemmän tärkeistä tapauksista Talkon elämässä, jotta sekä rakkaat jäsenemme että muutkin uteliaat saisivat selvyyden siitä, mitä täällä toimistolla oikein tapahtuu! Kerromme tietysti myös bileistä ja hieman vakavammistakin tapahtumista, joten kannattaa seurata mitä täällä höpötellään!

Vappu on onnellisesti takanapäin ja krapulasta selvitty. Tänään ollaan raivattu toimistoa edustavampaan kuntoon. Raimon kanssa noudimme upouudet (=hylätyt ja vanhat) kaapit toimistolle, johon saimme mukavasti tungettua roinaa. Sanni reippaana (ja raivokkaana) moppasi Talkoholit lattialta ja raahasi pahvit keräykseen. Vapun pulloista saatiin kivasti reilut 30 euroa, sekä kahvia ja maitoa. Kuvia ja enemmän tekstiä vapun hulinoista luvassa enemmän myöhemmin.

Huomenna sitten kokoustetaan, onneksi aamulla, joten ehkä ehtii kerrankin kotiin katsomaan Salkkarit ajoissa! :D Tässä lyhyt tervehdys näin aluksi, jatkoa seuraa...!