Hyvää keskiviikko-iltaa vaan itse kullekin säädylle!

Tänään juostiin taas Business Run Vallilassa ja tottakai myös Talko osallistui tähän urheilulliseen tapahtumaan. Lenkit olivat viiden ja kymmenen kilometrin mittaiset ja maalissa osallistujalle annettiin kiva yllätyskassi sekä haalarimerkki. Murre, joka täällä jälleen naputtelee, ei päässyt itse osallistumaan urheilusuoritukseen tentin takia, joten en voi itse juoksusta sen enempää kertoa. After runilla Käpylän Old Sophiessa oli kuitenkin iloinen tunnelma ja kylmää siideriä, joten voin sanoa tapahtumaa onnistuneeksi! ;)

Niitä kauan kaivattuja vappukuvia voi käydä tiirailemassa osoitteessa: http://talko.kuvat.fi/kuvat/8pv+vappu/. Tässä ovat ainoastaan kuvat allekirjoittaneen kamerasta, joten kaikista tapahtumista ei ole otoksia. Kansioon saattaa siis tipahdella lisää kuvia lähipäivinä, kannattaa käydä välillä kurkkimassa.

Vappuhan kesti meille Haaga-Helialaisille tänä vuonna kahdeksan päivää. Sinnikkäimmät suorittivat kaikki ja saivat hienon diplomin haalarimerkin lisäksi. Murre itse vanhana ja väsyneenä joutuu tunnustamaan, että omassa passissa leimoja oli vain säälittävät kuusi. Mushroom hunt oli erinomaisen onnistunut, aurinko paistoi ihmisiä ja ihmiset makkaraa (ahahaa), mölkkyä pelattiin ja tunnelma oli rento. Myös haalarinkastajaiset Suomenlinnassa olivat tänäkin vuonna huikean hauskat ja sää suosi.

Eivätkä ne tapahtumat tietenkään vappuun lopu. Ensi lauantaina olisi sitten taas ravintola Greciassa House Special-pippalot, johon on ehkä pakko lähteä taas vähän sheikkaamaan hanuria. Ennarinhan saa Talkon toimistolta 3 eurolla ja opiskelijahinta ovelta on 5 euroa, joten eiköhän sitä sen verran ole taas varaa, kun tuetkin tulivat eilen ;) Toivottavasti nähdään siellä!

Muistutanpas tässä vielä kaikille Talkolaisille foorumista, joka löytyy siis osoitteesta www.talko.fi/forum. Nyt kaikki Talkolaiset rekisteröitymään, siellä on hullun hauskaa keskustelua käynnissä ja olisi mukavaa saada uusia tyyppejä mukaan! (Sisäänkirjautumisessa voi välillä sitten joutua painelemaan jokusen kerran päivitysnappia, mutta kyllä se toimii! :D)

Noin, eiköhän siinä ollut kaikki asiat, joita oli tänään mielessä. Tsemppiä kaikille kouluduunien kanssa, taitaa olla hommaa aika paljon itse kullakin tällä hetkellä. Jaksaa jaksaa, kohtahan on jo taas lauantai! (Malttamattomille pikkulauantai jo tänään, hih.)

- MurrEmmi