Tervehdys!

Kirjoittelenpa muutaman rivin vielä täältä toimistolta näin kokouksen päätteeksi, sillä meneillään on vaikka mitä juttuja, joista on pakko kertoa!

Ensinnäkin Talkon tupakoimattomuuskampanja on pyörähtänyt käyntiin eilen ja ilmoittautumisaikaa on vielä 24. päivään asti jäljellä. Joten kaikki Talkon (ja kaikkien muidenkin halukkaiden) tervakeuhkojen on nyt erinomainen aika tumpata tupakka ja ilmoittautua mukaan skabaan! Kampanjaa tukee Nicorette, jonka materiaalia on saatavilla ilmoittautumisen yhteysessä Talkon toimistolta. Polttamatta tulisi olla lokakuun loppuun saakka, jonka jälkeen onnistujilla on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja! 

Toinen mainitsemisen arvoinen asia on vauhdilla lähestyvä Tradenologia, joka järjestetään tänä vuonna Mikkelissä 1.10.2010. Kyseessähän on siis tradenomiopiskelijaliitto TROL:n jokavuotinen opiskelijatapahtuma, joka järjestetään aina eri paikkakunnalla. Jos haluaa juhlia opiskelijoiden kanssa ympäri Suomen, on Tradenologia ehdoton juttu. Lippu ja majoitus maksavat yhteensä 50 euroa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset löytyvät osoitteesta www.tradenologia.net.

Ylihuomenna, 23.9. on lätkäfaneilla jännät housussa, kun Jokerit kohtaa Lukon Hartwall Areenalla. Talkon jäsenillähän on mahdollisuus ostaa lippuja tähän peliin naurettavan edulliseen 8 euron hintaan. Nyt lippua ostamaan ja kannustamaan oma suosikki voittoon!

Lopuksi vielä tässä Joonan väsäämä hieno video syksyn Back2Business-bileistä. Sitä katsellessa voi sitten muistella näitä kekkereitä ja virittäytyä seuraavien tunnelmaan. Olkaa hyvä!