Jabadabaduu!

Vähiin käyvät koulupäivät tältä keväältä. Aurinko tuolla taas möllöttää taivaalla sen näköisenä, että tekisi mieli syöksyä mielummin puistoon tai terassille, kuin naputella viimeisiä raportteja kotona, mutta jaksettava on! Alkaa olla ajatukset jo pahasti loman puolella, mutta Talkossakin ehtii kyllä vielä tapahtua paljon ennen kesälaitumille kirmaamista.

Hallitus kokoontuu tänään suunnittelemaan ensi syksyn vuosijuhlaa. Siinä onkin haastetta, sillä tarkoituksena olisi saada aikaan erittäin hienot kemut! Huomenna vuorossa on sitten luokka-aktiivien koulutus ja sen jälkeen hallituksen kokous, jota Murre odottelee itku silmässä, sillä viime viikon kolmetuntinen rutistus on vielä liian tuoreessa muistissa.

Keskiviikkona on Alppipuistossa naapurikopin nörttienkin isännöimä ALT+CTRL+DEL -tapahtuma ja torstaina Hattaran Malmin olympialaiset. Talkon ikioma, kaikille talkolaisille tarkoitettu kevätjuhla järjestetään ensi lauantaina 22. päivä Munkan eli Munkkiniemen rannassa kello kolmesta eteenpäin. Jos viime päivien meno jatkuu, niin kelin pitäisi olla mitä parhain, seurasta nyt puhumattakaan! :) Tapahtuma löytyy myös Facebookista nimellä Talkon kevätjuhla, käykää tsekkaamassa ja liittymässä joukkoon!

Pakko vielä lyhyesti kertoa eilisestä esityksestä. Talkon PJ Ramihan on varsinainen urheiluhullu (painotus ehkä sanalla hullu) ja on ollut tänä keväänä mukana haitaripainiesityksissä. Erittäin tiivistettynä idea on siinä, että yksi soittaa haitaria ja muut painivat. Osa Talkon hallituksesta kävi sitten eilen katsastamassa tämän hämmentävältä kuulostavan kombon ja hämmentävää se olikin! Haitarimusiikki ei ollut mitään hilipatihippania, voidaan olla montaa mieltä siitä oliko se paikoin musiikkia ollenkaan. Painikin kävi jossain tanssin puolella useaan otteeseen. Esitys oli hirmu vaikuttava, se oli psykedeelinen yhdistelmä ääniä, valoja, lihasvoimaa, jossa sai myös nauraa. mikäli joku sattuu elokuussa Tampereen suunnalle, niin suosittelen käymään katsomassa! :)

Tässä näin lyhyesti tämän päivän höpinät, Murre syventyy jälleen koulutehtäviensä pariin ja koittaa siirtää hauskuudet mielestään vielä hetkeksi.